Om Niklas Pedersen

Niklas er en ung fyr fra Danmark, som efter at have haft et stort fokus på at forbedre sin egen søvnkvalitet og at have fordybet sig i sammenhængen mellem sundhed og søvn, valgte at starte TheNap.


På den lange rejse har Niklas testet forskellige materialer og forskellige typer af produkter for til sidst at kombinere de bedste, håndplukkede egenskaber i det endelige produkt. Nu tilbyder TheNap et udvalg af produkter, som kan hjælpe med at forbedre din søvn og sundhed, såsom tyngdedyner og justerbare hovedpuder. Karakteristisk for Niklas og TheNap er, at selvom du finder produkter i en lignende kategori på markedet, har disse fået tilføjet et ekstra twist og et ekstra lag af kvalitet, som man ikke finder andre steder.


Udover at have fokus på søvn og sundhed er Niklas nemlig yderst kvalitetsbevidst, hvor han har haft fokus på at finde de bedste materialer og egenskaber, såsom memory foam og temperaturregulerende og åndbart bambus. Alt sammen et spændende twist som vil være med til at give et ekstra boost til din søvnkvalitet, sundhed og velvære.


Niklas er fast besluttet på fortsat at hjælpe flere danskere til en forbedret søvn- og livskvalitet og arbejder hver dag på at holde sig opdateret inden for den nyeste forskning på området. Søvn og sundhed er nemlig et vidensområde, som er i rivende udvikling, og derfor er de hos TheNap ikke bange for at drømme stort og er sikre på, at de kan hjælpe dig til det samme.

Niklas Pedersen
Stifter og ejer af TheNap

INDLÆGS AF NIKLAS PEDERSEN

Lær hvordan tyngdedyner hjælper mod stress og angst

Størrelsesguide - vælg den rigtige vægt til din tyngdedyne

Sådan vasker du din tyngedyne


Videnskab og forskning bag tyngdedyner

Sådan påvirker trykterapi dit mentale helbred og sundhed

Konstant træt? Forstå hvorfor og hvad du skal gøre

Hvor mange timers søvn skal man have?

Bambus vs. traditionelle materialer: Hvad er bedst til din tyngdedyne?

Den simple grund til nakkesmerter, som mange overser

Optimér din søvn: 10 praktiske tips til en god nattesøvn og sundere livsstil

Babysøvn: Effektive Løsninger på Søvnproblemer | TheNap™