"En god dag starter med en god nats søvn"

Fra en idé om at forbedre vores egen søvn er vi vokset til at blive et omfattende søvnunivers med over 21.000+ glade kunder i Danmark og 800+ 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot. Læs hele historien bag TheNap her.

Passioneret omkring søvn.
Fanatiske omkring vores produkter.

5+

Produkter udviklet

21K+

Glade kunder

800+

Glade anmeldelser

Hej, skønt at møde dig

Velkommen til min shop! Jeg og mit team er dedikeret til at skabe et søvnunivers med markedets bedste produkter til at optimere din søvn. Vores vision er at tilbyde eksklusive og banebrydende produkter, der forbedrer søvnkvaliteten og giver dig en forfriskende start på dagen. Vores sortiment og produkter er nøje udvalgt og gennemtestet af mig selv, vores kunder og eksperter som vi samarbejder med, så du kan nyde en uovertruffen søvnkvalitet, der forbedrer din livskvalitet.

Niklas Pedersen

Thenap / Direktør

Vi er ikke bange for at drømme stort

Vi har altid haft store drømme og ambitioner, men vejen dertil startede med utallige prototyper. At skabe den perfekte pude krævede mange forsøg og fejltagelser, men hver gang lærte vi noget værdifuldt. Fra begyndelsen vidste vi, at vi ville skabe en pude, som ville være egnet til de fleste. Ideen om en justerbar pude opstod hurtigt, men det tog os flere forsøg at finde den rigtige måde at gøre det på. Vi indså hurtigt, at dun og fjer ikke var vejen frem. De var for bløde og besværlige og kunne derfor ikke tilbyde optimal komfort til nakke, skuldre og ryg. Vi måtte tænke ud af boksen for at opretholde optimal komfort og ergonomisk effekt.


Vores næste kandidat var memory foam, og det viste sig hurtigt at være lovende. Dog gjorde det vores justerbare element mere udfordrende, og her opstod ideen om at anvende revet memory foam. Dette ville kunne bevare de gode egenskaber fra memory foam, men samtidig tilføje et element, som aldrig før var set.


Mennesker er forskellige og i stedet for at skabe flere hundrede forskellige puder, skabte vi en pude der kan tilpasses til den enkelte person.

Lavet med omtanke

Allergivenlig

OKEO-TEX

Ergonomisk

Økologisk bambus

Har du spørgsmål?

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig både før og efter dit køb, så tøv ikke med at række ud til os via. vores livechat eller kontaktformular hvor vi er online alle ugens hverdage.