Bedre søvn til samfundets udsatte - Samarbejde med HusForbi

Bedre søvn til samfundets udsatte - Samarbejde med HusForbi

Jul 19, 2023Lotte Lykke Pedersen

Jeg er begejstret for at annoncere vores nye partnerskab med Hus Forbi.


Hos TheNap™ har vores mission fra starten været, at skabe bedre søvnoplevelser for vores kunder, samtidig med at vi tager et socialt ansvar.


I denne forbindelse forære vi vores returnerede puder til Hus Forbi, så de kan komme til gavn for samfundets udsatte. I praksis fungerer det på denne måde:

Når en kunde benytter vores 30-dages søvngaranti og returnerer NapPillow™, sorterer og inspicerer vi den grundigt. Herefter donerer vi den til Hus Forbi, og kunden modtager en fuld refusion for deres køb. På den måde kan vi sikre, at puden får en ny chance for at skabe bedre søvn hos andre. 


Vi har i skrivende stund allerede foræret 341 puder til Hus Forbi. Det kan virke som mange. Men når man ser på, at +21.000 danskere har en NapPillow derhjemme, så er det faktisk 98% der beholder puden. Og det er normalt helt uhørt.

Kort sagt:
Vores mål med TheNap™ er ikke kun fokuseret på at levere enestående service og kundetilfredshed, men vi har også en vision om at gøre en positiv forskel i samfundet. Og at støtte de mest udsatte i samfundet, er det første skridt.

Tak fordi du er med på rejsen sammen med os. Uden dig, ville det her eventyr ikke være muligt.More articles

Kommentarer (0)

Der er ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at lægge en besked!

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst: kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres