Har du brug for hjælp eller vejledning?

92% af vores kunder finder svar her ofte stillede spørgsmål. Er dit spørgsmål mod forventning ikke besvaret, så sidder vi klar til at hjælpe dig både før og efter dit køb.

Du kan kontakte os på kontakt@thenap.dk, i vores livechat eller vores kontaktformular, som vi besvarer indenfor 48 timer i hverdagene.

Telefon support:

Vi sidder klar mandag til fredag fra kl. 10.00-15.00

Frokostpause: Telefonen er lukket fra kl. 12.00-13.00

Tlf: +45 71 99 83 23


Kontaktformular

Til dig, der allerede har bestilt og venter på din ordre:

Under udsalg eller kampagner, kan der forekomme forsinkelser. Alle ordrer bliver som udgangspunkt sendt med DAO eller Bring og bliver efter afsendelse fra vores lager, leveret inden for 1-3 hverdage. Skulle den imod forventning ikke være afsendt, kan det være fordi, at der kan forekomme nogle forsinkelser med at få opdateret dit tracking link - vi anbefaler derfor at vente og se til næste dag.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Ofte stillede
Spørgsmål & Svar

Vores pude passer til dig uanset hvilken soveposition, du foretrækker. Du kan læse mere om det her.

De fleste bevæger sig mellem forskellige sovepositioner i løbet af natten, så husk altid også at mærke efter, hvilken højde/fylde der passer til netop din krop.

Vi anbefaler på det kraftigeste at man bruger vores Bambus pudebetræk som er formsyet til vores NapPillow.

Men ellers kan man godt bruge almindelige betræk dog vil puden skulle presses en lille smule da almindelige betræk ofte er for korte på den lange led af vores pude.

En ren pude er en sund pude, derfor er vores betræk 100% vaskbart ved 60 grader i vaskemaskinen så du kan holde dit ydre samt indrebetræk rent. Undgå dog at tørretumble inder- og ydrebetræk!

Vi har en kort lille guide til justering af din pude, som du kan læse mere om her.

Alle ordrer bliver som udgangspunkt sendt med DAO eller Bring og bliver efter afsendelse fra vores lager, leveret inden for 1-3 hverdage*.


*Under udsalg eller kampagner, kan der forekomme forsinkelser.

Fragten koster 19kr til pakkeshop og 29kr for hjemmelevering, men handler du for over 700kr får du fragten gratis.

Vi anbefaler stærkt, at du lægger et pudebetræk på, da det forlænger levetiden på din nye hovedpude og sikre den ikke danner små "fuzzies" som man kender ved bukser efter man har gået med dem i noget tid.

Puden kommer allerede fyldt godt op med revet memory foam, og derudover medfølger der en ekstra pose med mere fyld i, så du kan opnå den perfekte højde til dig og dine behov.