5 Grunde Til, At Danskerne Dropper Deres Traditionelle Hovedpuder

1. Mere støtte, mindre ondt

En pude skal støtte nakkehvirvelen og rygsøjlen. Puder af dun og fjer er ofte for bløde. Hovedet får ikke tilstrækkelig støtte, som resulterer i nakke- og rygsmerter. 


Med NapPillow™ får du en innovativ justerbar hovedpude af revet memory foam, hvor fyldet nemt kan tilføjes eller fjernes for at opnå den optimale støtte og højde til din krop og dine behov.

2. Passer til alle sovepositioner

Alle sover forskelligt, derfor skal din hovedpude kunne tilpasse sig dig, din soveposition og din krop. Det er slut med at gå på kompromis med dine præferencer.


Med NapPillows 100% justerbare kerne af revet memoryskum, kan du justere højde og hårdhed, så du får en pude der er skræddersyet til din sovestil, hvad enten du foretrækker at sove på maven, siden eller ryggen. 

3. Temperaturregulerende komfort

Nattesved er det absolut værste! Især hvis du vågner op ved siden af en anden, kan det være virkelig pinligt. 


Derfor er NapPillow™ designet med 2 forskellige sider:

Siden med blå syninger sikrer en køligere pude takket være vores nye Cold Touch®-teknologi, mens den hvide side i 100% blødt bambus, holder dig dejlig tilpas i de kolde måneder. 

4. Luksus uden prisskiltet 

Det er ingen hemmelighed, at NapPillow™ er ved at blive en fast bestanddel af danskernes soveværelser, efter at den har fået stor opmærksomhed i medierne. 


NapPillow™ bruger førsteklasses bambus, som er 100% OEKO-TEX 100 certificeret, hvilket sikrer et sundt sovemiljø fri fra skadelige stoffer. 


Det er nu nemmere end nogensinde at stoppe med at spilde penge på overhypede og dyre puder, når NapPillow™ er en brøkdel af prisen med flere fordele!


5. Prøv den 100% Risikofrit! 

Mange luksuspuder kan ikke returneres, hvis de har været brugt. Hos TheNap har du 30-Nætters Søvngaranti. 


Bestil NapPillow™ i dag, afprøv den i 30 dage. Og hvis du ikke elsker den? Så sender du den bare retur (på vores regning) og får alle dine penge tilbage, hurtigt og nemt. 

Vi kan kontaktes via telefon, e-mail eller live chat.

NapPillow™ - Den Perfekte Hovedpude

Sælges kun på TheNap.dk. Se tilgængelighed og få dit eksklusive tilbud i dag.

Risiko For Udsolgt: Høj 

📦 Hurtig Levering

*Prisen stiger når der meldes udsolgt