Hvad er satinvævning?

Vores bambus hovedpudebetræk er lavet med teknikken satinvævning. Satin er ikke en form for materiale, som mange måske vil tro. Satin er lavet af atlaskvævede stof som f.eks. bambus eller silke. Med vores bambus hovedpudebetræk får du den silkebløde fornemmelse men på en helt cruelty-free og miljøvenlig måde. 

Hvad er fordelene ved satinvævning? 

For os er det vigtigt, at du får et hovedpudebetræk af allerhøjeste kvalitet, og som er slidstærkt og holdbart.


Satinvævning er en vævningsteknik, hvori der er tre forskellige grundbindinger: lærredsbinding, køperbinding og satinbinding. Satinbindinger giver stoffet en mere blød og glat fornemmelse. En sådan overfalde er særlig gavnlig og skånsom overfor din hud og dit hår. Dit hår bliver ikke fanget eller uglet i en ru overflade som bomuld kan give med tiden.


En anden fordel ved satinvævning, er at den gør bambusstoffer mere åndbar og behagelig. Din hud vil have nemmere ved at komme af med varmen, så det er slut med at vende puden hele natten igennem. Du vil altid ligge blødt og behageligt hele natten igennem.


En satinvævning giver bambusstoffet en høj tæthed, som forstærker holdbarheden og kvaliteten. Sammen med et trådtal på 300, betyder det at du får et rigtigt slidstærkt hovedpudebetræk som vil holde dig i lang tid, hvis du passer godt på det.


Sale Off
Grå
199 kr149 kr