Tilpasning af din søvn: Fordelene ved revet memory-skum puder

Tilbage i 1970 var NASAs ingeniører hårdt på arbejde i deres laboratorium for at lede efter et materiale, der kunne holde deres astronauter komfortable under lange rumrejser. 

De eksperimenterede med forskellige materialer, men intet gav den støtte de ledte efter.


En dag faldt de over en ny type skum, kendt i dag som memoryskum. 


Det havde den unikke evne til attilpasse sig kroppens form og give tilpasset støtte


Begejstrede over denne opdagelse satte ingeniørerne den hurtigt på prøve i en simuleret raketopsendelse. 


Memory-skummet holdt perfekt og vuggede testdukken i en kokon af komfort. 


Fra den dag af blev memoryskum det foretrukne materiale til NASAs rumprogram og fandt til sidst vej ind i vores hjem og soveværelser, da det blev tilpasset til madrasser, puder og andre produkter for at forbedre komforten og støtten af vores søvn.


I dag udforsker vi en nyere innovation i verden af memoryskum, nemlig strimlet memoryskum. 


I stedet for en solid blok består strimlet memoryskum af små stykker skum, der er blevet revet, hakket eller strimlet. 


Som du vil opleve i det her blogindlæg, tilbyder det adskillige fordele i forhold til fast memoryskum.

1. Komfort og Støtte

◉ En af de vigtigste fordele ved strimlet memoryskum er dets evne til at tilpasse sig formen på dit hoved og nakke, hvilket giver skræddersyet støtte, der er overlegen i forhold til traditionelle puder. 


◉ Denne funktion kan især være gavnlig, da pudensevne til at understøtte nakkens naturlige kurve og holde rygsøjlen i en neutral position kan forhindre spændinger og smerter i nakke, skuldre og ryg, hvilket fører til en mere afslappende og behagelig søvnoplevelse. Det kan især være gavnligt for mennesker, der lider af kroniske smerter eller ubehag.

2. Justerbarhed

◉ Udover støtten tilbyder strimlede memoryskum-puder også justerbarhedsfunktioner, hvor du kan tilpasse pudens fasthed til dine individuelle præferencer eller justere fastheden efter behov på grund af ændringer i dit helbred. (Denne funktion giver også mulighed for nem vedligeholdelse af puden, hvilket sikrer en længerevarende brug.)

◉ Derudover kan denne justerbarhed også være nyttigt for dem, der er ved at komme sig efter en skade eller operation og har brug for at justere fastheden af deres pude, mens de heler.

3. Temperaturregulering

◉ Når det kommer til temperaturregulering, er memoryskum kendt for sin evne til at absorbere varme og reducere sveden, hvilket kan hjælpe med at regulere din kropstemperatur og give en mere behagelig søvnoplevelse. 

◉ Strimlet memoryskum tager dette et skridt videre ved at øge luftstrømmen gennem puden. De mindre stykker skum giver mulighed for større åndbarhed, hvilket kan hjælpe med at sprede varmen og holde puden køligere. Dette kan især være gavnligt for folk, der har tendens til at sove varmt.

◉ Ydermere giver det strimlede memoryskum også mulighed for større luftstrøm, hvilket kan hjælpe med at reducere opbygningen af fugt og bakterier, hvilket fører til et sundere søvnmiljø. Dette kan også hjælpe med at forhindre lugtudvikling i puden og holde den friskere i længere tid.

4. Holdbarhed

◉ Strimlet memoryskum kan være mere holdbart end solidt memory-skum, da skumfyldet kan fluffes og omformes for at bevare sin støtte over tid. Det kan være med til at forlænge pudens levetid og spare dig penge i det lange løb.

◉ Desuden kan holdbarheden af strimlede memory-skumpuder også være gavnlig for dig, især hvis du lider af allergi eller astma. Disse puder er mindre tilbøjelige til at rumme støvmider, bakterier og andre allergener da de nemt kan vaskes. 

Sov bedre, allerede i morgen.

Slå til nu og spar op til 46% ...kun så længe lager haves