7 tegn på at du burde udskifte din hovedpude

Selvom du måske har en hovedpude, der er svær at smide ud, så kan der være mange grunde til, hvorfor du bør udskifte din hovedpude. Din gode gamle hovedpude kan nemlig nemt gøre dig mere skade end gavn, og her er 7 tegn på at du burde udskifte din hovedpude. 

1. Du vågner op med ømhed eller smerter i nakke, ryg eller skuldre 

Efter lang tids brug mister din hovedpude formen. Ligesomalt andet bliver den slidt med tiden, og den fungerer derfor ikke optimalt jo ældreden bliver. 


Nogle hovedpuder er måske allerede fra starten ikke det rigtigematch til dig. F.eks. er dun ikke særligt formgivende og falder nemt sammen iløbet af kort tid. Vågner du op med smerter eller ømhed i kroppen, kan det værefordi du ikke får den rigtige støtte fra din pude, og så er det tid til en ny!


2. Den er begyndt at klumpe sammen 

Hvis du tænker over det, så ved du nok allerede at din pudeer ved at være for gammel. Fyldet er begyndt at klumpe sammen, den er blevetvasket 3-4 gange for meget, og generelt er den bare ikke en god pude mere. 


Hvispuden kan presses sammen og ikke springer tilbage til sin sædvanlige form efterfølgende,så er det et tegn på at den skal udskiftes. Hvis du er typen, der ikke giderbruge flere timer på at finde den perfekte pude, så kan du helt sikkert findedit pudematch i vores NapPillow. 


3. Husstøvmider har gjort din pude til deres nye hjem 

Husstøvmider er næsten uundgåelige, endda også hvis du har taget dig ordentligt af din pude. Med tiden skal din pude udskiftes, husstøvmider er svære at komme helt af med. Hvis din hovedpude er flere år gammel, er det tid til en ny og frisk start uden husstøvmider.


Hvis du gerne vil have en hovedpude, som er allergivenlig og holder husstøvmider så meget på afstand som muligt, så kan en hovedpude af det hypoallergene stof bambus være et godt alternativ.


4. Din hovedpude bliver nemt for varm 

At have det for varmt i sengen og med hovedet på puden er en universel ting, som de fleste kender til. Nogle puder er ikke særlig åndbare, og det kan være svært for varmen og fugten fra din krop at flygte. 


NapPillow er blandt andet lavet af bambus som er ekstremt åndbart, og derudover er der den kølige side med Cold Touch Technology. 


5. Den er blevet en bakteriebombe

Du ved det sikkert godt, men din hovedpude er et sted hvor der bliver efterladt rigtigt mange bakterier, døde hudceller osv. Savl, rester af make-up, creme, sved etc. hober sig langsomt op i din pude med tiden. 


Er din hovedpude blevet lidt trist at se på, og føles den beskidt, så er det tid til at få en ny. Det kan endda forbedre din hud, da en beskidt og bakteriefyldt hovedpude kan være kilden til akne og urenheder. 


6. Den har haft et godt og langt liv 

Det er ikke mange der tænker over det, men din hovedpude kanfaktisk kun holde et par år afhængigt af materiale. Puder af memory-foam skalskiftes ca. hver 2-3. år, mens puder af fjer eller bomuld skal udskiftes efter1-2 år. Har din pude efterhånden lidt for mange år bag sig, så bør du købe en ny.


7. Du vågner hele tiden om natten 

Hvis du ofte ligger og vender og drejer dig, eller hvis du vågner flere gange om natten, kan det være et tegn på, at du ikke ligger godt.Det kan også være du hele tiden vågner og er udmattet, hvilket kan være et tegnpå en urolig nattesøvn. 

Køb en god hovedpude der passer til dig, så dinkrop kan finde ro, og du kan få en behagelig nattesøvn. 

Sale Off
NapPillow™  Den perfekte hovedpude
899 kr599 kr