Nyt år = Ny pude.
Sådan finder du den bedste pude til dine behov
Af Hanne Sørensen

Når du vælger en pude, er det vigtigt at finde den perfekte balance mellem støtte og komfort.


Det bedste skønhedstip for kvinder er, mere søvn.....
Under søvn restituere og regenerere din krop døde hud- og blodceller som er med til at holde din hud ung og smidig, trods dette og selvfølgelig mange andre fordele, er søvn en af de ting som vi i nutidens stress og fart ikke får prioriteret nok.

Hvornår har du f.eks. sidst investeret i en ordentlig hovedpude?
- Chancen er nok større for du fornyligt har udskiftede din telefon, tablet, sko eller måske en ny "skønhedscreme" der lover 10 år yngre hud.

I den her korte artikel vil jeg prøve at belyse hvad der gør en hovedpude god og hvor simpelt samt billigt det egentlig kan være at forbedre din skønhedssøvn, allerede i morgen.

1.

Hvad sker der hvis puden er for flad?

En pude, der er for flad, kan ha' en række negative konsekvenser for din søvn og generelle sundhed, herunder:

Dårlig søvnstilling:
Hvis din pude ikke giver tilstrækkelig støtte til din hals og nakke, kan du ende med at ligge med en dårlig søvnstilling, hvilket kan føre til smerter i nakke og ryg.
Smerter i nakke og ryg: En pude, der ikke er tilstrækkelig støttende, kan føre til spændinger og smerter i nakke og ryg, da din krop ikke er ordentligt støttet under søvnen.

Dårligere søvnkvalitet:
Hvis du vågner op med smerter eller ubehag, kan det føre til en lavere søvnkvalitet og dårligere daglig energi.

2.

Hvad hvis puden er for tyk?

En pude, der er for tyk, kan det også ha' en række negative konsekvenser for din søvn og generelle sundhed, herunder:

Dårlig placering af rygsøjlen: En pude, der er for tyk, kan føre til en dårlig rygsøjleplacering, da den kan presse hovedet for langt frem eller tilbage og føre til smerter i nakke og ryg og dårlig søvnkvalitet.

Ubehag under søvnen: En pude, der er for tyk, kan føre til ubehag og være svær at sove på og resulterer typisk i en lavere søvnkvalitet og dårligere daglig energi.

3.

Sådan vælger du den perfekte pude

Traditionelle hovedpuder gør det svært for mange at finde den perfekte da markedet er en jungle og det er svært som forbruger at forstå hvad man egentlig skal kigge efter, ligeledes er det svært at få en fornemmelse af om man vil sove godt med puden da man ikke lige ligger sig til at sove i Ikea, Jyske eller ligende natten over...

Ja.... man kan ligge hoveder på puden i 30 sekunder og få en "fornemmelse" men dette giver på ingen måde en retvisende fornemmelse og er iøvrigt også utrolig ulækkert da du nok er nummer 274, der ligger hovedet på den pude.

Grundet ovenstående problemer kan det være en god idé at investere i en pude som er justerbar, men ligeledes også en pude som giver en mulighed for at teste puden i nogle nætter derhjemme og få en ordentlig fornemmelse af om det er det rette valg.

Bl.a. de to egenskaber er nogen som den nye  NapPillow™ fra Thenap besidder:

- Puden er 100% justerbar dette sikre at du får en pude som kan tilpasses til din krop og behov, hvilket sørger for du får den optimale støtte af din nakke samt ryghvirvel.

- De tilbyder 30 nætter søvngaranti, så du trygt og komfortabelt kan teste puden fra hjemmet, er du ikke tilfreds så får du hele beløbet refunderet.

De har over 140+ 5 Stjernet anmeldelser på Trustpilot

Puden kurere ikke alle dine problemer, ligesåvel som en enkelt løbetur om måneden ikke gør dig til marathon løber.

Men en god justerbar pude vil være det enkelteste og billigeste skridt som du kan tage nu og her for at forbedre din søvn, helbred og energiniveau.

Sov bedre, allerede i morgen.

Slå til nu og spar op til 46% ...kun så længe lager haves